...
Društvo

Održana tribina pod nazivom ,,Snaga porodice“

U okviru projekta ,,Porodica tvrđava za sve“, koji Centar za društvene integracije sprovodi uz finansijsku podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, održana je tribina u Osnovnoj školi ,,Vuk Karadžić“ u prisustvu velikog broja roditelja i učenika.

Tribina je bila koncipirana kao kraće putovanje kroz prošlost, sadašnjost i budućnost uz ukazivanja na snažne strane svake porodice, ali i onih segmenata koji se mogu dodatno osnažiti kroz edukaciju njenih članova, održala je profesorka dr Danijela Zdravković, sociološkinja.

Ovoj tribini prethodile su radionice koje su obuhvatale aktivnosti vezane za upoznavanje sa tradicijom u cilju međugeneracijske saradnje, ali i razvijanja novih veština i kompetencija radi bolje komunikacije i povezanosti roditelja i dece.

Tokom realizacije projekta ,,Porodica tvrđava za sve“ snimljen je dokumentarni film u kome polaznici i edukatori govore o svojim iskustvima učešća u projektu.

Film će biti prikazan na završnoj konferenciji koja će biti održana u Osnovnoj školi ,,Vuk Karadžić“, 8. decembra sa početkom 13 časova, a svojim prisustvom ovaj događaj uveličaće ministarska za brigu o porodici i demografiju, profesorka dr Darija Kisić.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.