Kultura
Trending

Pozorišni i bioskopski repertoar

Ovog vikenda na dečjoj sceni, 12. maja, od 12 časova je predstava „Crvenkapa“.

U sredu, 15. maja, na večernjoj sceni od 20 časova je monodrama „Gruja“,  glumca Dragana Bože Marjanovića.

„Šta se dogodi kada Gruja, kazandžija, umre neplanirano i bez najave ali sticajem okolnosti dobije sposobnost da posmatra sopstvenu sahranu, reakciju svojih najbližih i onih koji mu nisu bili naklonjeni?“, stoji u opisu predstave.

Na bioskopskopskom repertoaru u subotu, 11. aprila, Vranjanci će imati prilike da pogledaju tri filma. Od 12 časova biće prikazan dečji animirani film „Nojeva barka“. „Zabavan i originalan pristup jednoj od najpozatijih epskih priča svih vremena, sa ljupkom kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova“, stoji u opisu filma. Istog dana od 18 časova je film „Kaskader“.

„On je kaskader i njega raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao“ siže je ovog filma.

Film „Nova Planeta Majmuna: Kraljevstvo“ biće prikazan u 21 sat. „Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun polazi na putovanje tokom kog će početi da preispituje sve čemu je naučen o prošlosti i doneti odluke kojje će definisati budućnost kako za majmune, tako i za ljude“ radnja je ovog filmskog ostvarenja.

Karte za sve bioskopske i pozorišne programe se mogu kupiti na biletarnici ili onlajn na sajtu Pozorišta.

Back to top button