Održan sastanak o pitanjima opšte bezbednosti i bezbednosti u obrazovnim ustanovama na teritoriji grada Leskovca

Povodom nezapamćene tragedije koja je zadesila našu zemlju, a u cilju povećanja opšte bezbednosti i bezbednosti u školama i prevencije nasilja, u sali Gradskog veća grada Leskovca održan je sastanak kom su prisustvovali predstavnici Lokalne samouprave, Policijske uprave, Školske uprave, Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola, PU Vukica Mitrović i Gradskog Saveta roditelja, Opšte bolnice Leskovac, Doma zdravlja i Centra za socijalni rad.

Podeljeni ugovori za projekte iz oblasti javnog informisanja i isplaćena prva rata

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je danas sa predstavnicima medijskih kuća potpisao ugovore za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja.

Promocija Penzionerskih kartica u Leskovcu

Na trgu u Leskovcu danas je održana promocija Penzionerskih kartica.

Trideset udruženja iz oblasti socijalne zaštite dobilo ugovore o sufinansiranju

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je danas udruženjima iz oblasti socijalne zaštite, čiji će se projekti sufinansirati u 2023. godini, uručio ugovore i poželeo uspeh u realizaciji projekata i daljem radu.

Sutra na gradskom trgu u Leskovcu prvi Sajam meda i cveća

Iz Gradske uprave Leskovca pozivaju sve građane da sutra, 19.4.2023. godine sa početkom od 12 časova na gradskom trgu posete Sajam meda i cveća, dešavanje koje se po prvi put održava u Leskovcu.

PRATITE NAS