Politika

SNS: Sanacija saobraćajnica i sadržaja u krugu ZC Vranje nakon rekonstrukcije

Najnoviji, ali ne i poslednji vid opstrukcije političkih grupacija u vidu saopštenja SSP-a kojim se zahteva od Zavoda za urbanizam Vranje i Grada Vranja uređenje i održavanje bolničkog kruga u vreme rekonstrukcije Zdravstvenog centra Vranje, samo je još jedan dokaz političkog amaterizma i gluposti opozicionih stranaka bez podrške u narodu.

Politika Srpske napredne stranke okrenuta interesu građana postavila je kao prioritet unapređenje zdravstvenih usluga i ustanova koje se bave zdravstvenom zaštitom, o čemu svedoči tekuća rekonstrukcija ZC Vranje i konstantno unapređenje statusa zdravstvenih radnika koje iniciraju predsednik Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije.

Podsećamo još jednom da je rekonstrukcija objekata u Bolnici u toku i da se nakon rekonstrukcije odeljenja Ginekologije, planira rekonstrukcija Dečjeg odeljenja, zgrade starog ORL-a, Doma Zdravlja, ATD-a i drugih objekata. Definitivna sanacija svih saobraćajnica i sadržaja unutar ZC Vranje biće definisana i završena po okončanoj rekonstrukciji Zdravstvenog centra Vranje.

Tako da, nama „nemarnima“, ostaje da sa građanima Srbije dočekamo završenu rekonstrukciju najmodernijeg Zdravstvenog centra u čitavom regionu, a onima koji u doba bivše vlasti nisu zamenili ni linoleum u krugu Bolnice, da iz onoga što iznedrimo rekonstrukcijom, hrane svoju političku nemoć i neznanje.

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button