Društvo
Trending

Raspisan Treći javni poziv u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2023. godini

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede-Uprava za agrarna plaćanja raspisalo je Treći javni poziv za podnošenje prijava za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2023. godini.

Tim povodom, u sali Skupštine grada Vranja organizovana je prezentacija navedenog Javnog poziva, kojoj su prisustvovali preduzetnici, privredna društva i zemljoradničke zadruge sa teritorije Pčinjskog okruga.

Predmet ovog javnog poziva su bespovratna sredstva za investicije koje se odnose na unapređenje konkurentnosti i veza unutar tržišnog lanca u oblasti: otkupa, prerade, plasmana poljoprivrednih proizvoda, kao i unapređenje plasmana proizvoda starih i umetničkih zanata i poslova domaće radinosti.

Rok za podnošenje prijava je do 2. februara 2024. godine, u online formi, na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije https://scap.rs i na sajtu Uprave za agrarna plaćanja http://www.uap.gov.rs

Informacije u vezi raspoisanog Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese  info@scap.rs i na brojeve telefona: 066 804 18 36; 066 804 18 36; 066 804 18 38 i 066 804 18 39.

Prezentaciji Javnog poziva, prethodio je prijem koji je priredio predsednik Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković.

Back to top button