Društvo

Druženje predstavnika rukovodstva Grada sa predškolcima

U okviru obeležavanja ,,Dečje nedelje“ zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik za sport i omladinu Nenad Đorđević posetili su danas mališane i vaspitače vrtića ,,Pčelica“ u Vranju.

Bila je ovo prilika da se upoznaju i druže sa njima, kao i da odgovaraju na sva pitanja koja su deca imala za njih.

,,U ime gradonačelnika i rukovodstva grada pozdravili smo decu i vaspitače, kojima smo se zahvalili što posvećeno i odgovorno rade svoj posao. Što se lokalne samopuprave tiče, mogu da kažem da se redovno, iz godine u godinu, sve veća pažnja posvećuje vrtićima.

A ovaj objekat upravo je dokaz da je tako, jer je nedavno rekonstruisan po pitanju energetske efikasnosti, ali i unutrašnjeg uređenja. I nećemo stati na tome, ne samo kada je ovaj vrtić u pitanju, već i ostali objekti predškolske, kao i ustanova obrazovanja“, istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

Mališani su se u neposrednom reazgovoru sa predstavnicima rukovodstva interesovali koji je njihov posao, čime se bave i šta vole da rade u slobodno vreme. Usledila je razmena poklona.

Zamenica gradonačelnika Jović i većnik Đorđević uručili su mališanima slikovnice, bojanke i didaktički materijal, a od njih dobili crtež sa sloganom ovogodišnje ,,Dečje nedelje“.

Druženje je završeno sportskim igrama u dvorištu vrtića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button