...
Društvo
Trending

Prijem za pripadnike Četvrte brigade Kopnene vojske Srbije

Predsednik Privremenog organa grada Vranja dr Slobodan Milenković organizovao je prijem za pripadnike Četvrte brigade Kopnene vojske Srbije predvođene brigadnim generalom Novicom Petrovićem.

Čestitajući im sutrašnji praznik  Dan Četvrte brigade i slavu Sveti Atanasije Veliki, na dan kada je Vranje 1878. godine oslobođeno od Turaka,  predsednik Privremenog organa dr Milenković je istakao:

,,Vi ste ponos našeg grada, dostojni potomci naših slavnih predaka i naši istinski partneri, naš snažan oslonac. Državni vrh i lokalna samouprava  ulažu velike napore da za pripadnike Vojske Srbije stvore što bolje uslove za finkcionisanje i bolji materijalni položaj“.

On je naglasio i da se privode kraju radovi na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, što je samo potvrda brige države o Vojsci Srbije.

Brigadni general Novica Petrović se zahvalio na prijemu i posebno istakao prioritete u narednom periodu:,,Naš glavni zadatak je da očuvamo stabilnost na jugu Srbije i da čuvamo našu državu.

U ime pripadnika Četvrte brigade  zahvaljujem vam se na podršci i na dosadašnjoj saradnji koja je na visokom nivou“. Dr Milenković i brigadni general Petrović govorili su i o neophodnosti služenja vojnog roka.

Prijemu je prisustvovala i članica Privremenog organa Zorica Jović.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.