...
Društvo

Zakazana 18. sednica Gradskog veća

U sredu, 24. aprila, od 8 časova biće održana 18. sednica Gradskog veća.

Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Nacrt Plana detaljne regulacije područja solarne elektrane „Kobra“ u delu katastarske opštine Donje Žapsko, Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za realizaciju mera energetske sanacije, Predlog Odluke o pristupanju izradi plana održive urbane mobilnosti kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe o pristupanju izradi plana održive urbane mobilnosti.

Na sednici će biti razmatrani i Izveštaji o realizovanim aktivnostima u okviru projekta Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne proizvodnje u 2023. godini, Tekst konkursa za podsticajna sredstva za unapređenje poljoprivredne proizvodnje i vanpoljoprivrednih aktivnosti na selu za 2024. godinu, Završni izveštaj o sprovedenim merama energetske sanacije porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.

Većnici će odlučivati o Pravilniku i o Tekstu javnog konkursa za sufinansiranje mera smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz individualnih izvora u 2024. godini, zatim o Predlozima Rešenja o obrazovanju Organizacionih odbora manifestacija „Zlatni puž“, „5. Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja, pčelinjih proizvoda i gljiva“ i „Vranjsko kulturno leto 2024. godine“, kao i o Predlozima Rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja i Komisije za utvrđivanje ispunjenosti uslova i dodelu grantova u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“ i Predlogu Odluke o realizaciji mera aktivne politike zapošljavanja za 2024. godinu.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.