Sport
Trending

Priređen prijem za karatiste Karate kluba Vranje

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković priredio je prijem za trenera Karate kluba Vranje Ratka Krstića i karatiste, koji su ostvarili izuzetan uspeh na nedavno održanom Evropskom prvenstvu Šotokan u karateu u Deberecinu u Mađarskoj.

Na pomenutom takmičenju karatisti Lazar Đorđević Radić i Pavle Cvetković osvojili su zlatne medalje, dok su Ilija Krstić i Bogdan Krstić dobili bronzane nagrade. Gradonačelnik dr Slobodan Milenković poželeo je gostima srdačnu dobrodošlicu i čestitao im na ostvarenim rezultatima.

,,Postizanjem ovako velikog uspeha, svoj grad i svoju državu prezentovali ste na najbolji mogući način. Vi ste ponos našeg grada i naše zemlje, jer ste svojim zalaganjem i radom došli do ovako značajnih rezultata. Ove medalje osvojene su velikim trudom, disciplinom i upornošću. Želim vam da i u narednom periodu nastavite sa ovakvim uspesima“, istakao je gradonačelnik.

Trener Karate kluba Vranje Ratko Krstić zahvalio je na prijemu i istakao odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom.

,,Takmičenje u Debrecinu je bilo veliki izazov za sve naše takmičare. Konkurencija je bila izuzetno jaka i izuzetno sam zadovoljan postignutim rezultatima, koji su nam podsticaj za dalji rad“, naglasio je Krstić.

Back to top button