...
Društvo
Trending

Nagrađeni najbolji učenici na republičkim takmičenjima

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i zamenica gradonačelnika Zorica Jović priredili su prijem za učenike osnovnih i srednjih škola, koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini.

Gradonačelnik je najpre prisutnima poželeo srdačnu dobrodošlicu u Gradsku kuću i čestitao učenicima na postignutim rezultatima.

,,Želim da vam se zahvalim što na najbolji mogući način predstavljate naš grad. Ovo je jedan od lepših događaja koje ogranizuje lokalna samouprava i veoma smo ponosni na vas. Znam da nije lako doći do ovakvih rezultata i da je put veoma težak i zahtevan.

Najpre od matične škole, gde treba pokazati adekvatno znanje, preko takmičenja školskih, opštinskih, regionalnih doći do republičkih, i tu u jakoj konkurenciji osvojiti neku od nagrada, zaista je veliki uspeh.

Ono što želim da naglasim je da je najbitnija radna navika, jer ona je temelj i osnov za izgradnju dobrog odnosa, kako prema znanju i učenju, tako i kasnije u životu prema porodici, poslu i svojoj budućnosti.

Želim vam puno uspeha u daljem školovanju, a lokalna samouprava će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem podrške“, istakao je Milenković.

Prisutne je pozdravila i zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

,,Kada govorimo o znanju, radu i uspehu, vi dragi učenici  najveće ste  bogatstvo  našeg grada. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju, što dokazuje koliko izuzetnih učenika ima Vranje.

Ovaj događaj, na naše veliko zadovoljstvo postaje već tradicionalan i time želimo  da vam ukažemo poštovanje i naglasimo koliko ste važni i vašoj društvenoj zajednici.

Želim vam da nastavite sa još većim  uspesima, a mi smo uvek tu za svaki vid podrške“, naglasila je zamenica gradonačelnika.

Na svečanosti su podeljene 122 novčane nagrade u iznosu od po 5.000 dinara.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.