...
Društvo
Trending

Aprilski popusti u Simpu

Ovog proleća osvežite vaš životni prostor vedrim bojama i unesite optimizam. Ukoliko tragate za nameštajem koji će uneti dah proleća u vaš dom, posetite SIMPO salone i odaberite modele po vašem ukusu i meri vašeg prostora.

SIMPO ponuda nameštaja obuhvata kolekcije za dnevni boravak, trpezariju, spavaću, dečiju sobu i predsoblje, koje možete kupovati u kompletu ili po elementima, kao i mnogo raznovrsnog komadnog nameštaja za kreativno opremanje doma. Svaki proizvod odlikuje vrhunski kvalitet i dizajn koji će vaš prostor učiniti modernim i opuštajućim mestom za život, spremnim za sve vaše prolećne  planove.  

Kompletan asortiman SIMPO proizvoda možete pogledati OVDE.

GOTOVINSKI POPUSTI

Svi kupci koji do kraja aprila obave kupovinu nameštaja u nekom od SIMPO salona ostvaruju pravo na  gotovinske popuste (plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama):

  • 20 % na dušeke i tapetarske proizvode u štofu i koži (garniture, fotelje, taburee, klik-klak ležajeve, stolice, krevete i kaučeve),
  • 15% na pločasti nameštaj sa lagera.

U SIMPO salonima kupce očekuju i specijalni popusti za nekoliko najprodavanijih modela sa lagera. Ugaona garnitura „Pariska noć“, kao i  garniture „Metropoliten“ i „De Marco“ u sastavu trosed, dvosed i fotelja  su na gotovinskom popustu od -25%. 

LOYALTY POPUSTI

Svaki kupac može postati član SIMPO loyalty programa koji donosi dodatne popuste, koji se obračunavaju na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima,  na osnovu jedne ili više kumulativnih kupovina  u vrednosti:

  • od najmanje 120.001 do 300.000 dinara, sa loyalty karticom  ostvaruje se  dodatni popust od -2%,
  • od 300.001 do 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od

 -3%,

  • preko 600.000 dinara, sa loyalty karticom ostvaruje se dodatni popust od -5%.

Kupac koji je stekao pravo na popuste, pri svakoj sledećoj kupovini ostvaruje definisani popust bez obzira na iznos računa. Popust po osnovu Loyalty kartice primenjuje se za sve vidove plaćanja.

Sve informaciju o uslovima kupovine možete pogledati OVDE.

 PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.