Društvo
Trending

U ponedeljak sednica Gradskog veća

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za ponedeljak, 26. februar, treću sednicu Gradskog veća na kojoj će između ostalog biti razmatrani Posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“.

Na dnevnom redu su i Nacrt rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu Gradskog štaba za 2023. godinu. Članovi Gradskog veća razmatraće i Tekst javnog konkursa za finansiranje projekata iz oblasti kulture za 2024. godinu, Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup lokacija za postavljanje bilborda na teritoriji Grada Vranja, javnim nadmetanjem.

Takođe, biće razmatrani Finansijski planovi mesnih zajednica na teritoriji Grada Vranja za 2024. godinu, Strategija razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine, Predlog rešenja o imenovanju Lokalnog saveta za zapošljavanje, kao Predlog rešenja o imenovanju Komisije za realizaciju mera/programa aktivne politike zapošljavanja-LAPZ 2024-2026.

Sednica počinje u 8 sati.

Back to top button