...
Društvo
Trending

Prijem za najbolje pripadnike Policijske uprave u Vranju u prethodnoj godini

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i njegov zamenik Milan Ilić priredili su tradicionalni prijem za pripadnike Policijske uprave u Vranju, povodom Dana i slave ministarstva i Dana policije.

„Želim da se vama i svim ostalim pripadnicima policije zahvalim na svemu što činite kako bi Vranje bio siguran i bezbedan grad. Znam da vaš rad iziskuje mnogo požrtvovanja i ličnih odricanja. Predanosti i ljubavi prema poslu kojim se bavite. Želim da vas uverim da smo svi mi zajedno, Grad i Policija, na istom zadatku.

Želimo da stvorimo bolje uslove za život naših sugrađana i osiguramo lepšu budućnost za naše najmlađe. Onima koji uskoro idu u zasluženu penziju, čestitam i želim mirne penzionerske dane, a onima koji ostaju, puno uspeha na ličnom i profesionalnom planu. Ubeđen sam da su nagrađeni to i zaslužili jer je to predlog upravo vaših pretpostavljenih sa kojima se svakodnevno susrećete. Ujedno, predstavljate dobar primer mladima kako se treba ophoditi prema poslu, lokalnoj zajednici i državi“, rekao je gradonačelnik.

Načelnik PU Vranje Saša Nedeljković zahvalio se na prijemu i istakao da Policijska uprava i lokalna samouprava imaju odličnu saradnju.

”Svi nagrađeni postigli su odlične rezultate u prethodnoj godini, a svima nama zajednički cilj je očuvanje stabilnog javnog reda i mira”, rekao je Nedeljković.

Na prijemu su nagrađenima uručeni prigodni pokloni.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.