...
Kultura
Trending

Pozorišni i bioskopski repertoar

U nedelju, 26. maja, od 12 časova, na dečjoj sceni će biti prikazana predstava „Žurka kod plavog zeca“, u režiji Žetice Dejanović.

Predstava „Ništa nećemo zaboraviti“, po motivima romana „Kanjec filjma“ i „Ista priča“ , Vere Cenić, biće prikazana na večernjoj sceni u utorak, 28. maja, od 19. časova.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar, u subotu, 25. maja, publiku očekuju tri nova filmska ostvarenja. Od 12 časova biće prikazan „Garfild“. „Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano“, stoji u opisu filma.

Istog dana, od 18 časova je film „Back to black“ (Nazad u crno). „Izvanredna priča o Ejmi Vajnhaus, od početka karijere do revolucionarnog studijskog albuma „Back to black“. Ispričana iz njene perspektive i inspirisana duboko ličnim tekstovima koje je pisala, ovaj film je izuzetan portret žene koja stoji iza jednog fenomena i burne veze koja je centar jednog od najlegendarnijih muzičkih albuma svih vremena“, siže je ovog filma.

U 21 sat biće prikazan film „Furioza: Pobesneli Maks Saga“. „Radi se o dugo očekivanom povratku u legendarni distopijski svet, koji je stvoren pre više od 30 godina s kultnim filmovima „Pobesneli Maks“. Anja Tejlor i Kris Hemsvort glavne su zvezde filma genijalnog reditelja Džordža Milera“ , stoji u opisu filma.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.