Politika
Trending

POKS odbacio ponudu SNS da podrži vlast u Vranju

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) obaveštava javnost da su odbornici i poslanici te stranke širom Srbije bili prethodnih dana i nedelja izloženi nepristojnim ponudama, a zatim i najtežim ucenama predstavnika SNS da iznevere narodnu volju i postanu deo vlasti.

Takvi pokušaji su odbijeni u Beogradu, Kragujevcu, Paraćinu, Vranju i drugim mestima.

„Pre manje od dve godine smo izbačeni iz vlasti od strane naprednjaka u jednom gradu i dve opštine jer ne prihvatamo francusko – nemački sporazum, a sada kada im trebamo za većinu to im ne smeta. Mi nigde ne možemo biti deo većine sa onima koji poklanjaju Albancima teritoriju naše zemlje, de fakto priznajući lažnu državu Kosovo, njene lične karte i registarske tablice. Nikada nećemo biti sa onima koji rasprodaju Srbiju, njene ekonomske i prirodne resurse, koji je pljačkaju i uništavaju“ – izjavio je predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA, Vojislav Mihailović.

„Pritisci na naše ljude su dirigivani iz jednog centra, jer im je priča ista u svim gradovima, a to je da naši ljudi sami na papir napišu „šta im treba“ i da će to i dobiti. Kada to odbiju, počinju pretnje i ucene kao u vreme Gestapoa. Oni ne shvataju da mi ne razmišljamo tako i da nismo protiv Srbije, već smo protiv pretvaranja naše države u svojinu jedne stranke i jednog čoveka.

Upravo to se dešava kroz pokušaje nuđenja novca iz sivih fondova, pretnje zloupotrebom državnog aparata i tzv.“vatrom“ kako prete poslanicima i odbornicima našeg pokreta ukoliko ne prihvate ponudu, od Skupštine Srbije preko Beograda, Kragujevca i drugih sredina u kojima smo u okviru Koalicije NADA ostvarili zapažen rezultat“ – dodao je Mihailović, navodi se u saopštenju.

Back to top button