Sport

Organizovan prijem za predstavnike reprezentacije Srbije u futsalu

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i član Gradskog veća Nenad Đorđević priredili su prijem za direktora futsal selekcija FSS Bojana Pavićevića, selektora futsal reperezentacije Dejana Majesa i igrače.

Gradonačelnik je gostima najpre poželeo srdačnu dobrodošlicu, ističući veliko zadovoljstvo zbog boravka futsal reprezentacije u Vranju.

,,Vaša sutrašnja utakmica u Vranju  će biti pravi spektakl za  naše sugrađane. Veoma mi je drago zbog decentralizacije sportskih događaja i prilike da i mi ovde gledamo sport na vrhunskom nivou. U Sportskoj hali u Vranju je nedavno kompletno zamenjen parket prema svim propisanim standardima, pa se nadam da su vam uslovi dobri, kako za održavanje treninga, tako i za utakmicu koja vam predstoji.

Grad Vranje ulaže značajna sredstva u sportsku infrastukturu, jer smatramo da je to jedna od prioritetnih oblasti,  pre svega, za pravilan rast i razvoj naših najmlađih sugrađana.

Ponosni smo na naš klub  KMF Vranje i lokalna samouprava je uvek tu da pruži svu potrebnu podršku“, istakao je ovom prilikom gradonačelnik.

Bojan Pavićević direktor futsal selekcija FSS zahvalio se na prijemu i istakao da su im uslovi boravka u Vranju odlični.

,,Vaš klub malog fudbala jedan je od najboljih u Srbiji i mi imamo izuzetnu saradnju. Utakmica sa Ukrajinom je najbitnija u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo i drago mi je što se održava u Vranju.

Očekujem podršku publike, a znam da je u vašem gradu to uvek na izuzetnom nivou“, dodao je Pavićević.

Utakmica futsal reprezentacije Srbije sa Ukrajinom biće održana sutra, od 18 sati u Sportskoj hali u Vranju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button