Politika
Trending

Manić za uspešno domaćinsko Vranje – Od besplatnog prevoza do razvoja turizma u Vranjskoj Banji i skijališta na Besnoj kobili, gradimo zajedno put ka prosperitetu Vranja i Vranjske Banje

Dragi sugrađani,

Uvereni smo da Vranje i Vranjska Banja zaslužuju progres koji će ih izdignuti iznad svih. Dejan Manić deli viziju celovitog razvoja i veruje da ova mesta zaslužuju da budu najbolja u zemlji. Previše je razloga da bismo verovali u viziju koju ima Jedinstvena Srbija, navodimo samo neke od njih.

1. Besplatan prevoz za sve:

Vranje zaslužuje besplatan prevoz! Jedinstvena Srbija se zalaže da se svi građani voze besplatno u gradskom i prigradskom saobraćaju. Ako bi prevoz bio besplatan, ljudi sa sela ne bi migrirali ka gradu već bi planirali budućnost na svojim ognjištima. Svima bi ostajalo u kućnom budžetu mesečno bar 10.000 dinara, na godišnjem nivou 120.000. Ovaj potez predstavlja ključnu investiciju u kvalitet života svih Vranjanaca, promovišući pravednost i jednakost u pristupu osnovnim uslugama. Na ovaj način građani postaju pravi korisnici gradskog budžeta.

2. Besplatni udžbenici za sve:

Zalažemo se da obrazovanje bude pristupačno svima. Jedinstvena Srbija obećava besplatne udžbenike za sve naše đake. Neka svako dete ima priliku za kvalitetno obrazovanje bez tereta na porodičnom budžetu. 

3. Opštinska vozila u sluzbi građana:

Građani Vranja i Vranjske Banje zaslužuju da koriste opštinska i gradska vozila za nužne potrebe. Naš plan je omogućiti korišćenje opštinskih vozila svim građanima kad god im je potrebno za odlazak do kliničkih centara i bolnica. Neka građani troše budžet grada.

4. Subvencije za prosvetne radnike:

Prosvetari su stub našeg društva. Jedinstvena Srbija se zalaže za subvencije kojima će podržati prosvetne radnike na mesečnom nivou, vraćajući im dostojanstvo i priznanje koje zaslužuju. Samo zadovoljni i motivisani prosvetari mogu pružiti kvalitetno obrazovanje našoj deci. Da bi obrazovanje bilo kvalitetno, moramo imati moderne i rekonstruisane škole.

5. Uređena infrastruktura za bolji život:

Naš grad zaslužuje uređenu infrastrukturu koja će poboljšati kvalitet života svih građana. Jedinstvena Srbija planira investirati u uređenje ulica, trotoara, biciklistickih staza, kako u gradu tako i u selima. 

Treba izgraditi sportske objekte u svim selima. Za najstarije koji ostaju sami treba izgraditi geronto centar. Gradu je potreban jedan zatvoreni i kompleks otvorenih bazena.

Asfaltirane ulice i trotoari nisu samo estetski dodatak, već osnov za sigurno kretanje svih građana. Posvećenost Jedinstvene Srbije obećava da će grad Vranje dobiti moderne i bezbedne saobraćajnice, čime će se unaprediti svakodnevni život svih nas.

6. Turizam i infrastruktura:

Borino brdo, Kazanđol, Markovo kale, Tursko kupatilo, Besna kobila – ove destinacije zaslužuju revitalizaciju. Jedistvena Srbija se zalaže za ulaganje u infrastrukturu i revatilizaciju turistickih lokacija kako bi se pospešio turizam i uvećala turistička ponuda. 

7. Zdravstvo, privreda i poljoprivreda:

Jedinstvena Srbija se bori za stručan kadar u zdravstvu, nije dovoljno samo rekostruisati objekte, treba neko i da radi u tim objektima. Da ne bi došli u situaciju da nemamo specijaliste iz pojedinih oblasti, trebamo stvarati stručne kadrove, omogućiti mladima da završe specijalizacije. Vranje je uvek imalo kvalitetne i poštovane lekare.  

Vranju nedostaju radna mesta. Otvaranje novih radnih mesta je prioritet svih prioriteta. Otvaranjem radnih mesta počinje progres i prosperitet našeg grada. Pomoć i podrška privatnom preduzetništvu.

Podrška poljoprivredi, za početak bi se ogledala u ukidanju poreza na poljoprivredno zemljište, davanje subvencija za svakog ko želi da se bavi poljoprivredom i dati podsticajna sredstva onima koji se uspešno bave poljoprivredom. 

8. Podrška mladima:

Podrška mladima je od suštinskog značaja. Besplatan prevoz, sportske mogućnosti, savremene učionice i nova radna mesta sa pristojnim platama, podrška za usavrsavanje mladih, mogućnost da upoznaju način studiranja u inostranstvu i da sve što tamo vide primene kod nas u našem gradu. Budućnost treba usmeriti ka mladima i njihovom ostanku u Vranju.

9. Podrška investicijama u Vranju:

Obećavamo dovođenje investitora u Vranje kako bismo otvorili nove fabrike i stvorili nova radna mesta. Jedinstvena Srbija će se pobrinuti da Vranje postane industrijski grad koji živi od svog rada.

17. decembar – Glasajte za sebe, glasajte za stabilnost i budućnost Srbije

Ukoliko govorimo o republičkom parlamentu, nastavljamo tradiciju izlaska na izbore u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije. Naši lideri, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, garantuju ekonomski napredak, stabilnost države i očuvanje suvereniteta Kosova i Metohije.

Dačić kao budući premijer:

Ivica Dačić, predsednik SPS-a, dokazao se u borbi za Kosovo na diplomatskom polju. Dragan Marković Palma srpski domacin, lider u dovodjenju investitora, graditelj mostova izmedju Srbije i Egipta, Grcke, Austrije, Rumunije, Italije, Rusije, su temelj naše ekonomske stabilnosti i prosperiteta. Naša koalicija je garant da se neće potpisati nezavisnost Kosova i da se neće dozvoliti da Kosovo postane članica UN.

Glasajte za najbolje:

Podrška listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ 17. decembra pokazaće se najboljim izborom za celu Srbiju. Za grad Vranje, izdvaja se lista „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ kao garancija za lokalni prosperitet. Ovo je vreme za jedinstvo, za podršku sebi i zajedničkom cilju. Glasajmo za najbolje, za broj 2. na parlamentarnim izborima i broj 3. za grad Vranje i Vranjsku Banju – izbornu listu „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“. Ujedinjeni, gradimo svetlu budućnost! Naše vreme tek dolazi.

Podržimo najbolje, podržimo DOMAĆINSKO VRANJE I SRBIJU!

Živela Srbija, živela Jedinstvena Srbija!

Predizborni marketing

Back to top button