KontekstPolitika
Trending

Kontekst debata u ponedeljak: Slobodan Pejić, Miroslav Nešić i Igor Zlatković

Učesnici TV debate Kontekst, (ponedeljak, 15. april od 20h, TV Info Puls), osme po redu u produkciji portala Vranje News i TV Info Puls, biće šefovi tri odborničke grupe u Skupštini grada Vranja – Slobodan Pejić (Za naš grad), Miroslav Nešić (Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane) i Igor Zlatković (Hrabro za Vranje).

Tema najnovije TV debate Kontekst, koja će se emitovati na TV Info Puls u ponedeljak 15. aprila od 20 časova, je parlamentarni život grada Vranja nakon konstituisanja novog saziva lokalne skupštine.

Šefovi odborničkih grupa govore o dešavanjima u vezi sa konstituisanjem skupštine, formiranjem radnih tela i komisija, posebno o radu Mandatno-imunitetske komisije, ustrojenosti parlamentarnog života, aktima i odlukama skupštine, međusobnim odnosima vlasti i opozicije, transparentnosti rada parlamenta, kodeksu ponašanja odbornika, vlastitoj viziji skupštine i drugim temama.

Voditeljka emisije je novinarka Milica Dejanović.

TV debatu Kontekst, sa troje pomenutih učesnika, moći ćete da gledate na pozicijama kanala MTS Iris (IPTV) pozicija 625, Supernova pozicija 625, Jotel pozicija 50 digitalno i analogno C-05 i putem aplikacije Supernove Move N GO za celu Srbiju.

Ovu TV debata, odmah posle premijere u ponedeljak na kanalu TV Info Puls, moći ćete, kad god to poželite, da gledate na portalu TV Info Puls, kao i na Youtube kanalu i Fejsbuk stranici.

Iz nezavisne produkcije dva medija podsećaju da je prvenstveni cilj organizacije TV debata o aktuelnim političkim, ali i svim drugim temama o kojima lokalna javnost u Vranju ima pravo da zna i da bude obaveštena, taj da se u lokalnom medijskom prostoru zapodene otvoren dijalog, pre svega učesnika u političkom i javnom životu.

„Cilj ovih TV debata je da se u lokalnom medijskom prostoru otvori dijalog o političkim, privrednim, infrastrukturnim, komunalnim, zdravstvenim, socijalnim, ekološkim, kulturnim, sportskim i svim ostalim temema – u interesu javnosti.

Želimo da, uz pomoć adekvatnih sagovornika – predstavnika političkog života, stranaka u vlasti, ali i onih u opoziciji, eksperata iz javnog i privatnog sektora, privrednika, predstavnika civilnog društva i svih drugih koji žele da doprinesu boljem životu svih građana – Vranjancima i stanovnicima drugih opština u Pčinjskom okrugu ponudimo odgovore na konkretna pitanja i eventualna rešenja za probleme sa kojima se građani susreću“, podsećaju iz dva medija.

Kontekst – da ponovo u javnom prostoru progovorimo o stvarnim problemima i probamo da ponudimo neka od rešenja!

Gledamo se u ponedeljak 15. aprila od 20 sati na kanalu TV Info Puls, a potom i na portalu Vranje News.

Back to top button