Sport

Bunjevčević i Medić nova pojačanja RK Vranje 1957

Novi član elite, Vranje 1957 takođe radi na formiranju tima za narednu sezonu.

Tako je predstavljeno i, kako su istakli u klubu iz Borinog grada, kapitalno pojačanje, na levom beku beku – Miljan Bunjevčević (27).

Reč je momku koji je nosio dres Dinama, potom i Vojvodine sa kojom se okitio šampionskim lovorikama. Posle godinu dana u Izraelu, odlučio je da se vrati u srpski rukomet.

Pored Bunjevčevića novi član Vranjanaca je i Apatinac Dušan Medić svojevremeno igrač Metaloplastike, Spartaka, Sloge, Radničkog. Novi organizator igre ima pečalbarsku karijeru u Šazalombatu, Tikvešu, Poatjeu i u Turskoj.

Kad je reč o novajlijama, Vranjanci su pre nedelju dana dogovorili i saradnju sa nekadašnjim levim krilom Partizana, nekadašnjim juniorskim reprezentativcem, prošle sezone prvim strelcem Goč Merkura, Aleksom Maksićem, te desnim krilom Danilom Živkovićem, koji je stigao iz Diomidisa, kao i sa golmanom Aleksandrom Gašićem (Spartak).

Dogovoren je i nastavak saradnje sa najboljim čuvarem mreže Super B lige Mladenom Španjevićem, potom Markom Ivančevićem i desnim bekom Đorđem Čolovićem.

Sa klupe tim će, posle uspešnog plasmana u elitu, po slovu ugovora, u naredne dve godine voditi Aleksandar Radosavljević. 

izvor/Sportski žurnal

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button