...
Društvo

Uskoro kreće rekonstrukcija dečjeg odeljenja vranjske Bolnice(VIDEO)

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković istakao je za TV Info Puls da se rekonstrukcija Ginekološko-akušerskog i Internog odeljenja bliži kraju, da će precizirani rokovi do proleća sledeće godine biti ispoštovani kao i da nakon toga kreće renoviranje Dečjeg odeljenja, kako bi taj deo Bolnice bio kompletno završen.

Pre nego što je započeta izgradnja novog Hirurškog bloka i pre uređenja Bolnice koja nije bila renovirana dugi niz godina, uslovi za pacijente i zaposlene u vranjskom Zdravstvenom centru bili su izuzetno loši. Neadekvatan prostor i nepotpuna medicinska oprema mučili su sve.

Međutim, iako je proces obnove potrajao, „bolnica pod jednim krovom“ – projekat čija se realizacija konačno privodi kraju, ponudiće napredne medicinske usluge i bolje uslove pacijentima.

Otvaranje nove, modernizovane medicinske ustanove ima dosta značajnih aspekata i potencijalnih koristi za zajednicu, a ukupan značaj zavisi od specifičnih usluga i resursa koje pruža.

Prioritet je svakako podizanje na viši nivo zdravstvene nege i kvaliteta života za lokalno stanovništvo kao i sve pacijente koji su ka vranjskom Zdravstvenom centru upućeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.