...
Politika
Trending

Proglašena Zbirna izborna lista kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja

Na osnovu člana 44. stav 1. Zakona o lokalnim izborima, Gradska izborna komisija Grada Vranja, na sednici održanoj 29. novembra 2023. godine, donela je Odluku o utvrđivanju Zbirne izborne liste kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja, za izbore raspisane za 17. decembar 2023. godine.

Gradska izborna komisija u Vranju proglasila je sedam izbornih listi sa ukupno 344 kandidata za odbornike lokalne skupštine, koji će učestvovati na izborima 17. decembra.

Prva je proglašena Izborna lista ,,Aleksandar Vučić- Vranje ne sme da stane“ sa 65 kandidata za odbornike Skupštine grada.

Na drugom mestu je lista ,,Za bratstvo i jedinstvo” sa 21 kandidatom, na trećem ,,Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma“ sa 65 kandidata, dok je na četvrtom mestu izborna lista ,,Ivica Dačić-premijer Srbije“ sa 65 kandidata.

Pod rednim brojem pet je izborna lista ,,Hrabro za Vranje- SRCE, DS, PSG, Ekološki ustanak-Đuta“ sa 65 kandidata, zatim na šestom izborna lista ,,Za naš Grad -Miroslav Miki Aleksić-Marinika Tepić“ sa 50 kandidata i na sedmom lista DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA VRANjE – Srpska kolicija  NADA -Nacionalno demokratska alternativa – Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) – Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) – Vojislav Mihailović sa 13 kandidata za odbornike.

Zbirna izborna lista kandidata za odbornike Skupštine Grada Vranja

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.