...
Kultura

Pozorišni i bioskopski repertoar za predstojeći vikend

Nakon letnje pauze u vranjskom teatru počela je nova pozorišna sezona.

U petak, 22. septembra, u 20 sati na repertoaru je komad ,,Nečista krv“ u režiji Juga Đorđevića. Već u nedelju, 24. septembra, na dečjoj sceni je predstava ,,Pinokio“ čiju režiju potpisuje Darko Kovačovski.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar predstojeće subote, 23. septembra, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati, biće prikazan animirani akcioni film ,,Nindža kornjače – Haos“, zasnovan na Nindža kornjače likovima koje su stvorili Peter Laird i Kevin Eastman.

Reč je o novom ostvarenju koje se u bioskopima pojavilo krajem avgusta. Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

U večernjim satima na repertoaru je još jedano novo filmsko ostvarenje, akcioni triler ,,Pobednik 3: Konačno poglavlje“ sa Denzelom Vašingtonom u glavnoj ulozi. Nakon što je otišao u penziju kao državni ubica, Robert Mekal (Denzel Vašington) pokušava da pronađe utehu u pronalasku pravde za sve potlačene. U završnom delu filma, Robert se nalazi u južnoj Italiji gde pokušava da okrene leđa svojoj prošlosti, ali kada shvati da su ljudi s kojima se tamo zbližio pod jarmom lokalnog mafijaša Mekal, zna šta on mora da učini po svaku cenu – da spreči mafiju i spasi svoje prijatelje.

Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.