...
Kultura

Organizovan prijem za učesnike festivala ,,Zlatni puž 2023“

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradska većnica Danijela Milosavljević priredile su prijem za učesnike osmog svetskog festivala dečjeg animiranog filma ,,Zlatni puž 2023“.

Poželevši gostima iz Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Gruzije, Španije, Izraela i Srbije dobrodošlicu u Gradsku kuću, zamenica gradonačelnika Zorica Jović naglasila je značaj postojanja Škole animiranog filma.

,,Šaf je ustanova na koju je Grad Vranje najponosniji, jer smo jedan retkih gradova, ne samo u Srbiji, već u čitavom okruženju, koji ima jednu ovakvu ustanovu gde se stvaraju kreativni sadržaji u radu sa decom, a deca su najbolji  inovatori.

Ova ustanova osnovana je pre 36 godina, na inicijativu i uz veliku podršku dr Vukašina Antića i nekadašnjeg direktora ŠAF-a Miroslava Simonovića. 

Hvala im na velikoj posvećenosti i radu, i svemu što su uradili za razvoj ove ustanove. Vama, dragim našim gostima,  želim da kažem da će naš grad vašim boravkom ovde biti bogatiji za vaša iskustva, osmehe i druženja, a vi ćete biti bogatiji za nove sadržaje i prijateljstva.

Želim vam puno uspeha u radu i nadam se da će se ovaj festival iznedriti  mnogo  novih ideja. Neka vam  boravak u Vranju bude prijatan,  upoznajte naš grad, grad sa dušom i vratite nam se opet“, rekla je zamenica gradonačelnika.

Goste je pozdravila i gradska većnica Danijela Milosavljević i poželela im mnogo dobrih rezultata i uspeha u radu.

Direktorka Škole animiranog filma Jasmina Stojanović, zahvalila se na srdačnom prijemu i podršci Gradu i Ministarstvu kulture.

,,Vaša podrška je podsticaj  i podstrek da budemo još bolji i nadam da ćemo i u budućnosti nastaviti sa uspesima i dobrim rezultatima“, dodala je direktorka ŠAF-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.