Kultura
Trending

Za vikend u vranjskom bioskopu film ,,Nedelja''

U subotu, 27. januara, na repertoaru vranjskog bioskopa biće dva filma. Od 18 i 21 sat Vranjanci će biti u prilici da pogledaju najnovije odstvarenje domaće produkcije, film ,,Nedelja“, koji se u bioskopima pojavio 18. januara.

Film prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih. Režiju ove filmske drame potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović. 

Zbog velikog interesovanja film ,,Nedelja“ prikazivaće se i narednog dana u nedelju, 28. januara, od 18 i 21 sat, a karte će biti u prodaji od danas od 13 sati.

U terminu za mališane, od 12 sati je film ,,Kuce u operi“. Reč je o komičnoj avanturi koja je smeštena u Metropoliten operi početkom 20. veka i koja nas upoznaje sa uličnom kucom Samson koja pokušavajući da se sakrije od lova šintera dolazi do jedne od najpoznatijih opera na svetu. Tamo sreće šarmantnu kucu Margo koja je u vlasništvu čuvene primabalerine teatra, Anastasije. Priča se zahuktava kada iz svlačionice nestaje jedinstvena tijara koja pripada britanskoj kraljici i koju Anastasija mora da nosi tokom četvrtog čina baletske predstave. Kako balet ne bi bio otkazan Samson i Margo moraju pronaći kradljivca i spasiti dan predviđen za zvuke velikog Žorža Bizea, stoji u opisu filma. 

Karte za bioskopske projekcije osim na biletarnici,  mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta.

Back to top button