Društvo
Trending

U utorak sednica Gradskog veća

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za utorak, 19. mart, desetu sednicu Gradskog veća.

Na sednici će biti razmatrane Odluke Upravnih odbora o raspisivanju konkursa za imenovanje direktora javnih ustanova: Pozorište „Bora Stanković“, Narodni muzej, Istorijski arhiv „31. januar“, Narodni univerzitet i „Škola animiranog filma“.

Članovi Gradskog veća će razmatrati i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog  odbora za realizaciju manifestacije 44. „Borini pozorišni dani“,  kao i Predlog Rešenja o izmeni rešenja o obrazovanju Saveta  za upravljanje migracijama i trajna rešenja za za izbegla i privremeneo raseljena lica.

Na dnevnom redu će se naći i Predlog Zaključka o načinu ispunjavanja obaveza Grada Vranja koje proizlaze iz Sporazuma o zajedničkom obavljanju poslova upravljanja komunalnim otpadom, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Radnog tela zaduženog za realizaciju aktivnosti na projektovanju, ugovaranju, nabavci i izgradnji integrisanog sistema upravljanja komunalnim otpadom koji uključuje i regionalnu sanitarnu deponiju.

Takođe, biće razmatrani i Izveštaji Komisije za pregled izveštaja o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima za finansiranje i sufinansiranje projekata iz budžeta Grada iz oblasti kulture, javnog informisanja i omladinskih udruženja.

Sednica počinje u 8 sati.

Back to top button