Kultura
Trending

U sredu izložba radova polaznika Likovne radionice

Otvaranje tradicionalne izložbe radova polaznika Likovne radionice je u sredu, 15. maja, od 19 časova u Galeriji Narodnog univerziteta.

„Ovo je 24. tradicionalna izložba radova polaznika Likovne radionice. Zbog izuzetnog kvaliteta radova, žiri u sastavu: Zoran Petrušijević Zop i Eva Meštrović ove godine dodelio je 18 nagrada. Srećni smo zbog toga jer je samim tim ovo jedna od najkvalitetnijih izložbi. Od nagrađenih polaznika žiri posebno ističe Laru Zdravković i Nikolinu Jovanović.

Predlog je da one ove godine imaju izložbu kao polaznice koje su se najviše istakle u svom radu, a da sledeće godine izložbu imaju Srna Kraljević i Anastasija Trajković koje su pokazale izuzetnu zrelost, posvećenost, motivisanost, talenat i kvalitet u pripremama za prijemni ispit“, ističu iz Narodnog univerziteta.

Likovna radionica omogućava polaznicima upoznavanje sa svim vidovima likovnog izražavanja, ali i vrši pripreme za polaganje prijemnih ispita za srednje umetničke škole i fakultete umetnosti i arhitekture.

Back to top button