...
Politika
Trending

SNS: Za komunalne probleme Moštanice i drugih sela kriva bivša vlast

Nazivati rešenje decenijskog problema nebrigom, kao što je slučaj u saopštenju SSP-a, nakon što su meštani Moštanice napokon dobili pijaću vodu iz gradskog vodovoda u svojim domovima, prevazilazi sve granice apsurda.

Međutim, ako je neko zaslužan za trajanje agonije meštana prigradskih sela, koji su do pre neki dan bili osuđeni da žive bez elementarnih uslova, poput vode i kanalizacije, neretko i asfalta na putevima, onda su to čelnici bivše vlasti. Ubeđeni smo da i ne znaju gde se nalaze selo Moštanica i druga sela, jer je krug dvojke njihovo jedino interesovanje.

Rukovodioci iz redova Srpske napredne stranke su radili i radiće na rešavanju komunalnih problema svih građana i neće nas u tome omesti nekolicina, gladna vlasti, kojoj je naše činjenje u ime boljitka građana, podsetnik nekadašnje prave nemarnosti i nebrige.

I samo nastavite da zlonamernim saopštenjima podsećate građane na sve nerešene probleme kao zaostavštinu vaše bivše vlasti, pobedićemo vas na izborima ubedljivije nego ikad.

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje,GrO SNS Vranje.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.