Politika
Trending

SNS: Narodni pokret Srbije u Vranju vodi praznu izbornu kampanju

Prljava kampanja članstva gotovo zanemarljivih opozicionih stranaka je već u startu ekvivalent imena kojim je krstimo, a to što bukvalno rovare po blatu, samo je jedan od razloga.

Po svemu sudeći, Narodni pokret Srbije u Vranju je sa nestrpljenjem dočekao jesenje kiše da bi se uvaljao do guše u onome što civilizovani građani preskaču, blatu Kajmakčalanske ulice u rekonstrukciji.

Tobože preporođeni ostaci bivše vlasti, čija je zapuštena infrastruktura grada jedna od mnogih štetnih zaostavština, zabrinuli su se za meštane Kajmakčalanske ulice i sebe proglasili advokatima negativnog javnog mnjenja koje postoji samo kao povod prazne izborne kampanje.

Vranje ne sme da stane jer su zlonamerni i namerno neinformisani, agitatori Vranjskog NPS-a propustili da se informišu da je u toj ulici rekonstruisan deo kanalizacione mreže pre pet godina u cilju vraćanja njene funkcionalnosti, ali i da je i ta ulica jedna od mnogih u Vranju koje će uskoro pod projektom Čista Srbija dobiti celokupnu obnovljenu kanalizacionu mrežu, kao i asfalt na svakom metru gde pripada.

Kao što su rekonstruisani do sada kilometri ulica u Srbiji koje je bivša vlast ostavila srozane blatom, biće rekonstruisana i sporna ulica projektom koji traje već godinu i po dana, što je u potpunosti odvaja od izbornog aktivizma za koji prozivaju članove vladajuće stranke.

Izbori su blizu, razumemo iznenadnu brigu opozicije za budućnost građana Vranja, i zato pozivamo predsednika NPS-a Miroslava Aleksića, da obiđe inicijativni odbor Vranja traktorom kojim se toliko hvali na društvenim mrežama, taman će u njega stati celokupno članstvo Vranja, zaglavljeno u mulju laži i neznanja. Procenjujemo da će biti mesta za sve u prikolici i to da se smeste bez guranja.

Možda im usput Aleksić i odsvira po nešto na harmonici, te da im neminovni izborni poraz bude veseliji.

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje.

Back to top button