Politika
Trending

Jedinstvena Srbija: Borba za svoj položaj na izborima

Jedinstvena Srbija, politička stranka koja se zalaže za interese građana i razvoj lokalnih zajednica, danas deli svoje stavove u vezi sa nedavnim dešavanjima povodom lokalnih izbora.

Nažalost, naša prvobitna izborna lista je odbačena. Makedonska lista je neočekivano predala listu pod brojem dva, a kako bismo osigurali da naš glas i stavovi budu saslušani, prikupili smo dodatne potpise podrške od naših građana i ponovno predali našu izbornu listu.

Sada čekamo odluku nadležnih organa, nadajući se da ćemo dobiti šansu da budemo bar broj tri na lokalnim izborima. Bez obzira na izazove, želimo da poručimo da dok god imamo podršku naših građana, spremni smo da se suočimo sa bilo kojim preprekama.

Naša zajednica nam je važna i verujemo da ćemo privući ljude svojim iskrenim namerama. Ovakva situacija ponovila se u Vranjskoj Banji, gde je Makedonska lista takođe predala svoju listu pod brojem dva.

Sećamo se da je Vranje na prethodnim izborima imalo podršku Mađara, a sada se raduje podršci Makedonaca. Uprkos promenama na izbornim listama, verujemo da će naša politika i predanost zajednici privući podršku građana.

Mi smo tu da ih zastupamo i radimo na ostvarivanju njihovih potreba i interesa. Zahvaljujemo svim građanima našeg grada na njihovoj podršci i pozivamo ih da se pridruže Domaćinskoj listi na predstojećim izborima. Jer, verujemo da Jedinstvena Srbija zaslužuje njihovo poverenje.

Navodi se u saopštenju Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Vranju.

Back to top button