...
Politika
Trending

SNS: Ako čelnici Jedinstvene Srbije u Vranju nisu u stanju da savladaju izborni obrazac sa kojim bi znanjem vodili Grad?

Gradska izborna komisija u Vranju odbila je listu GrO Jedinstvene Srbije u Vranju jer nije podneta na propisanom obrascu! Da nije žalosno, bilo bi smešno.

Kako je navedeno u saopštenju GrO Jedinstvene Srbije u Vranju, elementarno nepoznavanje osnovnih standarda ulaska u predizbornu trku, nazivaju „preprekom“ sa kojom će se, dok god je podrške građana, spremno suočavati i izboriti.

Međutim, ako čelnici jedne stranke nisu u stanju da „savladaju“ izborni obrazac, sa kojim bi znanjem i ekspertizom vodili čitav Grad?

Srpska napredna stranka godinama deluje u jedinstvenom pravcu, a to je stvaranje odgovornog i savremenog društva predvođenog pojedincima prema kojima građani gaje visoku dozu poverenja i otud ih biraju na izborima i tako ovlašćuju da oblikuju budućnost svih nas.

Neodgovorno bi bilo da ne apelujemo sa te pozicije na Jedinstvenu Srbiju u Vranju, kao i njoj slične stranke na političkoj sceni grada, da pre nego što potrče, najpre nauče da hodaju.

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje, GrO SNS Vranje.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.