Društvo
Trending

Smejte se, razgovarajte, plešite! Otkrijte svoju moć sluha

Došlo je vreme za moć sluha. Za novi, otvoren i pozitivan stav prema slušnim aparatima. Kako vi vidite osobe sa oštećenjem sluha?

Na kraju krajeva, oni su isti kao i osobe s naočarama. Slušni aparati su nešto što se podrazumeva i treba ih nositi s istim samopouzdanjem. Na ručku sa prijateljima, na odmoru sa porodicom i na rođendanskoj proslavi vikendom. Za to je potreban jasan stav,  kakav je zauzela austrijska kompanija Neuroth još pre više od 115 godina.

Moć sluha iz Neurotha znači ostati dobro povezan, plesati kroz život i razgovarati. Jer zabavnije je uživati ​​u životu sa svim njegovim melodijama, zvukovima i tonovima. Moć sluha takođe znači: lakoću, bezbrižnost i radost života – što se odmah primeti kod osoba koje već nose slušne aparate. Jednostavno zato što su slušni aparati sada toliko mali da su gotovo neprimetni.

Mali i nevidljivi.

Ako pogledate moderne slušne aparate u uhu, odmah vidite koliko je tehnologija postala sofisticirana. Sva elektronika je smeštena u mali umetak (olivu), takozvanu otoplastiku. Oliva se postavlja u uho, poput čepića za uši i  – nestaje iz vidokruga. Osim estetike omogućava skoro potpuno prirodnu apsorpciju zvuka. Isto važi i za slušne aparate koji se postavljaju iza uha, a ne u uhu. Oni su takođe potpuno diskretni i veoma inovativni – mogu se povezati sa pametnim telefonom.

Vaši saveznici za bolji sluh

Slušna rešenja iz Neurotha – bilo u uhu ili iza uha – mogu se uspešno nositi sa svim slušnim situacijama. Vaša moć sluha zahteva snažnog i pouzdanog saveznika. Nekog ko ima potrebno znanje i veštinu. Neuroth stručnjaci za sluh su profesionalci koji pomažu klijentima na putu ka boljem sluhu.

Neuroth posluje na 13 lokacija u Srbiji. U Vranju, Neuroth slušni centar nalazi se u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 135, a besplatna provera sluha i savetovanje sa akustičarem mogu se zakazati telefonom 017 400 515 ili na websajtu www.neuroth.com

Slušni aparati svima dostupni

Da dobar sluh ne treba da bude pitanje cene, potvrđuje to što kompanija Neuroth ima u ponudi različite modele slušnih aparata za svaki budžet i svaki džep, uz fleksibiline uslove kupovine do 48 rata bez kamate, sa ili bez doplate uz RFZO i SOVO nalog.

Radno vreme slušnog centra u Vranju je ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom 8-16h, sredom 10-18h. Ne propustite priliku da unapredite svoj sluh i kvalitet života. Zakažite svoj besplatan test sluha već danas!

Back to top button