Društvo
Trending

Sajamski popusti u Simpu do kraja oktobra

Poverenje koje mu kupci ukazuju punih šest decenija SIMPO nagrađuje sjajnim proizvodima i popustima. Beogradski sajam nameštaja, koji po tradiciji donosi brojne sajamske povoljnosti za kupovinu  je završen  ali popusti u SIMPU i dalje traju. Uživajte u opremanju doma jer vas u svim SIMPO salonima do kraja meseca očekuju sajamski popusti i brojni benefiti, zato požurite i ne propustite ovu šansu.

Sajamski popusti za gotovinsko plaćanje – gotovinom, virmanom i platnim karticama, mogu se ostvariti na kompletnu ponudu:

-20% popusta na novu kolekciju proizvoda premijerno prikazanu na sajmu.

-20% i -25% na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje i taburee iz aktuelnog asortimana u zavisnosti od odabranog materijala,

-25% na dušeke i pločasti nameštaj sa lagera, kao i proizvode iz dopunskog asortimana.

-35% za proizvode van asortimana, sa lagera (dok traju zalihe).

LOYALTY POPUSTI

Svaki kupac, fizičko lice, može dobiti loyalty karticu bez obzira na vrednost kupovne, a pravo na dodatne popuste stiče se za kupovine u vrednosti većoj od 120.001 dinar. Popust po osnovu Loyalty kartice primenjuje se za sve vidove plaćanja, uz primenu kumulativnog sistema kupovina za poslednje 3 godine. Kompletnu informaciju o loyalty popustima možete pogledatiOVDE.

POPUST ZA PENZIONERE

 Specijalna pogodnost za penzionere je 5% dodatni popust na celokupni asortiman. Dodatni popust se obračunava na kasi i važi samo za gotovinsko plaćanje, uz priloženu ličnu kartu i poslednji penzioni ček.

Informacije o odloženom plaćanju čekovima građana, sindikalnim i potrošačkim kreditima, karticama pogodnosti MUP-a Srbije i “Naš heroj”, kao  i ostalim uslovima kupovine možete potražiti OVDE.

PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon:  017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.

Back to top button