Kultura
Trending

Raznovrstan pozorišni i bioskopski repertoar za dane vikenda

Na repertoaru vranjskog teatra u petak, 1. decembra, na večernjoj sceni  gostuje Neša Bridžis sa svojim stend up šou nastupom pod nazivom ,,Život“, a već u utorak, 5. decembra, je predstava vranjskog ansambla ,,Život u tesnim cipelama“.

Početak predstava na večernjoj sceni je u 20 sati. U nedelju, 3. decembra, na dečjoj sceni od 12 sati je predstava ,,Tri praseta“. Kada je u pitanju bioskopski repertoar predstojećeg subote, 2. decembra, biće prikazana dva filma. U terminu za mališane, od 12 sati, je akcioni animirani film sa elementima komedije pod nazivom ,,Trolovi – BEND NA OKUPU“.

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Ana Kendrik) i Zakeralo (Džastin Timberlejk) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture. ,,Pored neobuzdane radosti karakteristične za Trolove i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare“, poručuju iz produkcije. 

U večernjim satima, tačnije od 18 i 21 sat, na repertoaru je još jedano novo ostvarenje domaće kinematografije ,,Pokidan“, nastao po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa. Predrag Dragomirović je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorpioni“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom.

Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ana Mariji koja je u potrazi za klavijaturistom. U trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove. Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja i tada se Peđin život menja iz korena, stoji u opisu filma.

Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici,  mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta.

Back to top button