Društvo
Trending

Raspisan drugi Javni poziv za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica za kupovinu seoske kuće sa okućnicom ili nepokretnosti

Komisija za izbor korisnika za kupovinu seoskog domaćinstva sa okućnicom, raspisala je drugi Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica kroz dodelu pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti i pomoći u građevinskom materijalu i opremi za popravku ili adaptaciju kuće.

Pomoć je bespovratna i dodeljuje se za kupovinu jedne seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti, namenjene stanovanju u kojima postoje uslovi za život. Najveća vrednost je 1.700.000 dinara po porodičnom domaćinstvu, a za dodatnu pomoć u građevinskom i drugom materijalu za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće ili nepokretnostu do 250.000 dinara po porodičnom domaćinstvu.

Javni poziv je otvoren od 25. juna do 12. jula. Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom podnose se lično preko pisarnice Gradske uprave ili poštom na adresu: Gradska uprava Vranje, Kralja Milana 1, sa naznakom „Za kupovinu seoske kuće sa okućnicom odnosno odgovarajuće nepokretnosti namenjene stanovanju“.

Rok za podnošenje zahteva sa potrebnom dokumentacijom je 18 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Back to top button