Politika
Trending

POKS neće učestvovati u formiranju vlasti sa SNS i SPS u Vranju

Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vranje navodi u saopštenju da neće podržati, niti učestvovati u formiranju vlasti sa SNS i SPS u našem gradu.

Najoštrije osuđujemo insinuacije pojedinih internet portala Pčinjskog okruga u kojima tvrde suprotno, vrlo zlonamerno, bez ikakvog osnova i povoda za to.

„POKS, kao ni koalicija NADA nikada ne mogu biti koalicioni partneri sa onima koji rasprodaju državnu teritoriju, njene ekonomske i ekološke resurse, de fakto priznaju lažnu državu ‘Republiku Kosovo’, prihvatajući njihove registarske tablice, lične karte, simbole i obeležja“ – izjavio je predsednik Gradskog odbora POKS Vranje i odbornik, Zoran Stojanović.

„Ne možemo biti sa onima koji na mala vrata žele da dozvole Rio Tintu da zagađuje Srbiju, uništava našu prirodu i obradivu zemlju. To bi bilo u potpunoj suprotnosti od onoga što smo govorili u predizbornoj kampanji i svojevrsna prevara birača.

Kao i na republičkom nivou, tako ćemo i u Vranju biti oštra opozicija vlasti, ali ćemo davati i konstruktivne predloge za poboljšanje uslova života naših sugrađana“ – dodao je Stojanović.

Navodi se u saopštenju informativna službe Gradskog odbora POKS Vranje.

Back to top button