Društvo
Trending

Otvoreno regionalno takmičenje „Pažljivkova smotra“

U Sportskoj hali u Vranju, danas je predsednica Skupštine grada i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja u Vranju, Zorica Jović otvorila regionalno takmičenje „Pažljivkova smotra“.

„Najpre bih iskoristila priliku da se Agenciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije zahvalim na ovom projektu i tome što deca imaju priliku da učestvuju na jednom ovakvom događaju. Grad Vranje je uvek tu da podrži smotre i takmičenja učenika i predškolaca. Sigurna sam da ste ste dobro spremili i želim vam da danas pokažete svoje znanje, da sarađujete jedni sa drugima i neka na republičkom takmičenju odu oni koji su najbolji“, istakla je predsednica.

Što bolji plasman na takmičenju deci je poželeo i predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije Tomislav Petrović. „Želim vam da se danas lepo provedete, družite i naučite nešto novo. Zahvaljujem se gradu Vranju na organizaciji, a vama deco hvala na učestvovanju, i želim vam što bolji plasman i prolazak na republičku smotru“ istakao je Tomislav Petrović.

Na ovogodišnjem regionalnom takmičenju učestvuju po šest ekipa predškolaca, prvog i drugog razreda. Svaki tim čini troje učesnika koji predstavljaju svoju školu i grad na takmičenju.

Iz svakog uzrasta će po jedna ekipa sa najvećim brojem poena dobiti priliku da učestvuje na republičkoj „Pažljivkovoj smotri“.

Back to top button