Društvo
Trending

Odbornici usvojili Programe rada javnih ustanova za 2024. godinu

U nastavku sednice usvojena je Odluka o osnivanju društva sa ograničenom odgovornošću ,,Regionalni inovacioni startap centar” Vranje, kao i Odluka o izmeni i dopuni odluke o određivanju autobuskih stajališta za korišćenje linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Vranja.

Takođe, odbornici su razmatrali i usvojili Predlog izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno-radne zone ,,Bunuševac 4“ i  Posebne programe namirenja poverilaca u likvidicionim postupcima javnih preduzeća ,,Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ i ,,Skijalište Besna Kobila“.

Gradski parlament dao je zeleno svetlo i na  Strategiju razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja grada Vranja za period od 2023. do 2030. godine i Programe rada sa finansijskim planovima za 2024. godinu javnih ustanova: Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište ,,Bora Stanković“, Javna biblioteka ,,Bora Stanković“, Narodni muzej Vranje, Narodni univerzitet, Istorijski arhiv ,,31. januar“, Škola animiranog filma, Javna ustanova za upravljanje sportskim objektima u svojini grada Vranja-Sportski objekti, Turistička organizacija i Kulturno-obrazovni centar.

Back to top button