Sport
Trending

Krstić: U borbama vranjski karatisti pobedili sve svoje protivnike

Vranjski sportisti su proteklog vikenda postigli izvanredne rezultate u različitim disciplinama, ističući se kako na domaćem tako i na gostujućem terenu. Karatisti, futsaleri i džudisti su briljirali, donoseći veliku radost i ponos svom gradu.

Karate klub Vranje osvojio je ukupno dvadeset jednu medalju u katama na prvenstvu regiona Šotokan karate saveza Srbije održanom u Sportskoj hali u Vranju.

Trener Karate kluba Vranje, Ratko Krstić, istakao je da je ovo bila kvalifikacija za dalji nastavak prvenstva Srbije te da je prvi put u istoriji grada u Vranju održano Regionalno prvenstvo Srbije sa učešćem više od 20 klubova.

FOTO/vranje.org.rs

Karatistima koji su bili najbolji, poput Pavla Cvetkovića, Vere Ristić, Dunje Jovanović, Neve Mitić, Bogdane Anđelković, Viktora Jovanovića, Koste Kocića, Olge Stepanove i Lidije Stepanove, obezbeđen je plasman na Prvenstvo Srbije koje je zakazano za maj ove godine. Trener Krstić je sa ponosom istakao da su svi učesnici pokazali izvanredno znanje i umeće, pobeđujući sve protivnike u borbama.

U generalnom plasmanu, Karate klub Vranje zauzeo je prvo mesto, dok su drugo i treće mesto osvojili Feniks i Topličanin.

Back to top button