Društvo
Trending

IN MEMORIAM: Dr Dragiša Mihajlović( 1959-2023)

Posle duže i teške bolesti juče je u 63. godini preminuo dr Dragiša Mihajlović, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

Doktor Dragiša Mihajlović, rođen je u Vranju 16. novembra 1959. godine, gde je stekao osnovno i srednje obrazovanje.
Medicinski fakultet završio je u 1984. godine na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Nišu, gde je i specijalizirao fizikalnu medicinu i rehabilitaciju 2002. godine.

Lekarski staž je obavio po završetku fakulteta i počeo je da radi kao doktor opšte medicine, najpre u Zdravstvenoj stanici Kriva Feja, potom u ambulanti nekadašnjeg HIV-a, u Službi hitne pomoći, kao i u dispanzeru za decu.

Nakon specijalizacije radio je u Službi za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Opšte bolnice Vranje gde je dao veliki doprinos kao šef odseka za ranu rehabilitaciju a potom i kao načelnik službe u više navrata, počev od 2010. i 2018. godine.
Penzionisan je 6. septembra 2023. godine

Doktor Dragiša Mihajlović je bio dobar čovek i dobar lekar. Zračio je optimizmom i bio je veoma pozitivan kako na poslu tako i u privatnom životu.

.Iza sebe je ostavio suprugu, ćerku i sina.

Komemorativni skup povodom smrti dr Dragiše Mihajlovića biće održan sutra, 1. novembra 2023. godine u sali Doma zdravlja Vranje u Zdravstvenom centru Vranje u 11:00 sati.
Komemoracija je otvorena za javnost i medije.

Sahrana dr Dragiše Mihajlovića, specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije je danas u 14:00 časova na Šapranačkom groblju u Vranju.

Back to top button