Politika
Trending

Glas za broj 3: Glas za omladinu, zapošljavanje i očuvanje porodičnih vrednosti

Na konvenciji Jedinstvene Srbije u Vranju, predsednik Omladine, Petar Petrović, naglasio je snažnu posvećenost političke partije kojoj pripada stvaranju temelja za prosperitet u svim aspektima društva.

U njegovim rečima odjekuje poziv na stvaranje zajednice koja neguje temeljne vrednosti – porodične kao i očuvanje tradicije.

Petrovićeva vizija je duboko ukorenjena u uverenju da Jedinstvena Srbija predstavlja najbolju opciju za izgradnju zdrave budućnosti Vranja, jer ona ne samo da prepoznaje, već i aktivno radi na ostvarivanju ključnih vrednosti koje čine srž zdravog društva. Petrovićeva poruka o značaju zapošljavanja mladih ima dublje značenje u kontekstu Jedinstvene Srbije.

U vezi sa tim, neophodno je omogućiti mladima da grade svoje porodice u Vranju i tako stvaraju korenito povezanu i zdravu zajednicu. „Da omogućimo zapošljavanje mladima kako bi svoje porodice osnovali ovde, a ne negde daleko u svetu, gde nam deca kasnije ne znaju maternji jezik“, poručio je Petrović. Ovde se ogleda suština Jedinstvene Srbije – aktivno stvaranje uslova za radna mesta i očuvanje porodica u rodnom gradu.

Jedinstvena Srbija ne samo da prepoznaje, već radi na stvaranju održive perspektive za mlade, čineći Vranje mestom gde će se porodice širiti i deca odrastati u zdravom okruženju. Petrović je istakao podršku porodicama sa očevima i majkama, te se suprotstavljamo trendovima koji bi narušili ove temeljne vrednosti. „Ja kao otac dečaka od četiri godine neću dozvoliti da mi dete raste u sredini gde će mu neko govoriti da je normalno imati dve majke ili dva oca, priznajemo samo porodicu u kojoj imamo samo oca i majku i nikako drugačije“, bio je jasan Petrović.

Kao predsednik Omladine, Petrović je istakao važnost stvaranja uslova za zapošljavanje mladih i svoje lično opredeljenje da ostane u Vranju, kako bi zajedno sa ljudima iz Gradskog odbora Jedinstvene Srbije, na čelu sa predsednikom Dejanom Manićem, u Vranju implementirao uspehe po ugledu na Jagodinu. “Cilj nam je omogućiti mladima da svoje porodice osnivaju ovde, u Vranju, umesto da odlaze u potrazi za boljim životom negde daleko.

Moji i vaši prijatelji, poznanici, odlaze u svet potajno pateći za svojim zavičajem. Ja sam odlučio da ostanem, kako bih sprečio da Vranje postane grad bez mladih”, izjavio je Petrović.

Uz podršku Jedinstvene Srbije, gradimo mostove ka lepšoj budućnosti za sve. Sada je vreme da omladina Vranja svoje poverenje pruži stranci koja aktivno radi na ostvarivanju njihovih ciljeva, stranku koja vidi budućnost u zdravim porodicama i perspektivi za mlade. Koja je radila, trenutno radi i tek će da radi na tome!

Zato na izborima, 17. decembra, zaokružite broj 3, glasajte za Jedinstvenu Srbiju – za sigurniju budućnost i prave porodične vrednosti.

Predizborni marketing

Back to top button