Kultura

Galerija Narodnog univerziteta u Vranju raspisala Konkurs za izlagačku delatnost u 2024 godini

Galerija Narodnog univerziteta u Vranju raspisala je Konkurs za samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2024. godinu, koji je otvoren do 23. oktobra 2O23.

Konkurs je namenjen diplomiranim likovnim, vizuelnim, primenjenim umetnicima i članovima udruženja likovnih i primenjenih umetnika koji u prethodnih pet godina nisu izlagali u Vranju. Prijava treba da sadrži:

–  Podatke o autoru ( ime, prezime, adresa, kontakt telefon, e-mail)

–  Profesionalnu biografija u word-u, ćiriličnim pismom.

–  Do deset fotografija radova koji se predlažu za izložbu sa nazivom, dimenzijama, tehnikom i godinu nastajanja u JPG formatu veličine do 2MB

–  Sažet koncept izložbe

–  Predlog dodatih programa (ukoliko su deo izložbe)

Ukoliko umetnici nisu u mogućnosti da dokumentaciju pošalju elektronskim putem, prijave mogu poslati poštom na adresu Galerija Narodnog univerziteta Vranje, Heroji sa Košara 1, 17500 Vranje sa naznakom ,,Za izlagački Konkurs Galerije Narodnog univerziteta Vranje za 2024.” Konkursni materijal se ne vraća. Rezultati konkursa biće objavljeni  01.11.2023. godine na sajtu i stranici Narodnog univerziteta.

Izlagački uslovi:

–  Izrada kataloga

–  Izrada plakata i pozivnica

–  Tehnička i stručna pomoć prilikom postavljanja izložbe

–  Pokrivanje troškova post express-a

–  Obaveštavanje javnosti i medijska propraćenost izložbe

Više informacija o uslovima izlaganja možete dobiti na telefone  017- 414-369 ; 060-412-89-30 Jovana Nastić i na e-mail:

http://galerija.narodni.univerzitet@gmail.com

http://www.narodniuniverzitetvranje.edu.rs

Prispele prijave razmatraće Umetnički savet Galerije u sastavu: viši kustos-istoričar umetnosti Mirjana Jovanović u svojstvu  predsednika i članovi žirija: dr Branka Lalić, master dipl. grafičar Jovana Nastić, dipl.slikar Vesna Marinković Stanković i dipl.primenjeni umetnik Zorana Jovanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button