Društvo
Trending

Čestitka predsednika Privremenog organa Grada dr Milenkovića povodom Savindana

Povodom Savindana, školske slave predsednik Privremenog organa grada Vranja dr Slobodan Milenković uputio je čestitku svim učenicima i prosvetnim radnicima, sveštenstvu i monaštvu Eparhije vranjske, kao i građanima Vranja.

,,Školstvo i obrazovanje temelj su svakog društva i svake države. I upravo zbog toga lokalno rukovodstvo nastoji da kontinuirano ulaže ne samo u školsku infrastrukturu i u edukaciju nastavnog kadra i osavremenjivanje nastave, već i u učenike kako bi svoja znanja mogli da pokažu na svim nivoima takmičenja u gradu, zemlji, pa i van njenih granica.

Tim pre jer učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Vranja svakodnevno pokazuju da su u samom vrhu obrazovnog procesa u Srbiji. Oni su ponos i budućnost ovog grada i svojim primerom slede put velikog nam Svetog Save.

Dragi Vranjanci, čestitam vam Savindan, praznik posvećen Svetom Savi, prvom i najvećem srpskom prosvetitelju, ocu naše duhovnosti i moderne države“, stoji u čestitki predsednika Privremenog organa Grada Vranja, dr Slobodana Milenkovića.

Back to top button