Kultura
Trending

Božićni koncert Gradskog mešovitog hora i dečjeg hora u ponedeljak u sali pozorišta

Kulturno-obrazovni centar i Grad Vranje organizuju Božićni koncert Gradskog mešovitog hora sa orkestrom i dečijeg hora Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ koji će biti održan u ponedeljak, 08. januara 2024. godine sa početkom u 20 sati, u velikoj sali Pozorišta ,,Bora Stanković“.

Energija ljudi koji su se okupili oko zajedničke ideje, iznedrila je Gradski mešoviti hor, oformljen u septembru 2022. godine pod okriljem Kulturno-obrazovnog centra Vranje. Ideja za samo osnivanje potekla je od strane rukovodstva Grada.

Diplomirani muzički pedagog, Aleksandra Savić, sa velikim entuzijazmom i profesionalnošću pristupila je realizaciji ove ideje, tako da hor uspešno radi i nastupa više od godinu dana. Ona sa velikim entuzijazmom rukovodi i horovima Muzičke škole ,,Stevan Mokranjac“ koji okupljaju decu i mlade i koji godinama unazad imaju zapažene nastupe i brojne nagrade na manifestacijama i festivalima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Ovi sjajni horovi će ovom prilikom po drugi put zajednički nastupiti povodom velikog hrišćanskog praznika – Božića, koji već postaje tradicija.

Back to top button