Kultura
Trending

Bogat pozorišni i bioskopski repertoar tokom vikenda

U petak, 14. juna, od 20 časova na večernjoj sceni biće prikazana predstava „Bosonogi u parku.

„Romantična komedija najizvođenijeg brodvejskog pisca, Nila Sajona. Priča o mladom bračnom paru koji se useljava u svoj prvi zajednički dom i za samo nekoliko dana prođe rolerkoster čitavog jednog braka“, stoji u opisu predstave. U nedelju, 16. juna, na dečjoj sceni od 12 časova je predstava „Tri praseta“.

Kada je u pitanju bioskopski repertoar, publiku očekuju tri nova filmska ostvarenja tokom subote.

Od 12 časova biće prikazan animirani film „U mojoj glavi 2“. „Dizni  i Piksar ponovo zaviruju u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, novu emociju! Dotadašnja radost, tuga, bes, strah i gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi anksioznost“, opis je ovog filma.

Od 18 časova, publika će moći da pogleda film „Ubica“. „U glavnoj ulozi je profesor koji radi kao lažni ubica u policijskoj upravi u Nju Orleansu. Prirodno nadaren da se prilagodi različitim okolnostima i ličnostima, kako bi se približio očajnim ljudima koji se nadaju da će uz njegovu pomoć moći da se osvete svojim neprijateljima. Gari upada na moralno sumnjivu teritoriju, kada ga privuče jedan od potencijalnih kriminalaca, prelepa mlada žena po imenu Medison“, siže je ovog filma.

U 21 čas biće prikazan film „Loši momci: Sve ili ništa“. „Ovog leta, najpoznatiji Loši momci se vraćaju sa svojom kultnom kombinaciojom urnebesne akcije i komedije, ali ovog puta sa malim preokretom: sada oni beže“, opis je ovog filma.

Back to top button