...
Društvo
Trending

Počelo asfaltiranje ulice Milunke Savić

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Milunke Savić u kojoj su počeli radovi na njenom asfaltiranju.

,,Nalazimo se u ulici Milunke Savić gde su završeni radovi na izgradnji toplovoda. To je kapitalni projekat za grad Vranje, a cilj nam je da grejna sezona 2024/2025 počne sa novim energentom, prihvatljivim kada je reč o zaštiti životne sredine.

Istovremeno, želim da najavim da se projekat nastavlja i da ćemo već do kraja ove nedelje krenuti sa izvođenjem radova na poslednjem kraku toplovoda, a to je spajanje kotlarnice Zdravstvenog centra sa soliterima koji se nalaze u Bloku Pošta banka.

Takođe, želim da se zahvalim ljudima koji žive u ulici Milunke Savić na strpljenju i razumevanju. Ovo su stvari od velikog značaja za naš grad, jer se rešava bitan projekat za naš grad, a to je pre svega toplifikacija i izgradnja kotlarnica koje koriste obnovljive izvore energije.

Što se tiče ove saobraćajnice, ona je dužine 400 metara širine pet i biće kompletno rehabilitovana u celom profilu. Vrednost radova je nešto više od 11 miliona dinara sa PDV“ istakao je gradonačelnik.

Back to top button
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.