Društvo
Trending

Sutra bez struje delovi Vranja i Vranjske Banje

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.

Zbog toga će u četvrtak, 16. novembra, bez električne energije biti korisnici u Vranju i Vranjskoj Banji.

U Vranju će bez struje  biti 23. ulica i donji deo ulice Branka Đopića i to u intervalu od 8 do 11 sati. Kada je u pitanju Vranjska Banja isključenje je planirano u naselju Smonica od 8 do 16 časova.

Iz Elektrodistribucije Srbije d.o.o. Beograd poručuju da kontinuirano rade na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom, kao i da najveći deo radova obavljaju bez isključenja krajnjih kupaca.

,,Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog stvaranja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom“, stoji u saopštenju.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će potrošači biti blagovremeno obavešteni.

Back to top button