Sport
Trending

U Vranju održan Internacionalni karate turnir

Grad Vranje bio je domaćin 25. Internacionalnog karate turnira koji je održan u Sportskoj hali u organizaciji Karate kluba „Vranje“.

Takmičilo se više od 200 karatista iz Bugarske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Turnir je otvorio gradski većnik Nenad Đorđević i tom prilikom istakao da je Grad otvoren da pruži podršku svim sportistima i ljudima dobre volje.

„Više od 2 decenije smo domaćini ovakvih druženja i drago nam je da ste naši gosti. Grad Vranje je grad otvorenog srca i radujemo se uvek kada vidimo nasmejana dečja lica. Nastojimo da našim sportistima obezbedimo što bolje uslove i mogućnost za usavršavanje i dalji napredak.

Ovo je prilika da se razmene iskustva, da deca pokažu koliko su napredovala i da se druže. Karate klub „Vranje“ je kolektiv koji od svog osnivanja usmerava decu na ispravan put i neguje prave vrednosti.

Ponosni smo na njihove rezultate i sigurni smo da će ih u godinama pred nama biti još. Svim učesnicima turnira želim sreću. Dobrodošli ste u Vranje uvek“, poručio je većnik.

Karatisti su se takmičili u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji u katama i borbama. U generalnom plasmanu najbolji su bili takmičari iz Sjenice.

Back to top button