Društvo
Trending

U petak četvrta sednica Skupštine grada

Predsednica Skupštine Zorica Jović sazvala je za petak, 10. maj, četvrtu sednicu Skupštine grada Vranja u sali Pozorišta, sa početkom u 9 časova.

Na Skupštini će, između ostalog, biti razmatrani Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju naziva ulica, trgova i zaseoka na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o manjim montažnim objektima privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izradi drugih izmena i dopuna Plana detaljne regulacije privredno-radne zone Bunuševac 2, zatim Predlozi Planova detaljne regulacije saobraćajnice koja povezuje ulicu Maričku sa Regionalnim centrom za upravljanje otpadom „Meteris“ i solarne elektrane „Gornje livade“ KO Soderce.

Odbornici će razmatrati i Program poslovanja Javnog preduzeća „Uprava Banje“ za 2024. godinu, Godišnji plan rada Predškolske ustanove „Naše dete“ za radnu 2023/24 godinu, Predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja za 2024. i 2025. godinu, kao i Predlog Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode 2. reda u 2024. godini.

Back to top button