Politika
Trending

Socijalisti i naprednjaci u Surdulici zajedno na izbore

U Surdulici je potpisan koalicioni sporazum između opštinskih odbora Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke.

Potpis na dokument stavio je u ime SPS Surdulica predsednik opštinskog odbora Novica Tončev dok je ispred SNS Surdulica to učinio Nemanja Gligorijević.

Novica Tončev predsednik opštinskog odbora SPS Surdulica ističe da je veoma ponosan na dosadašnji rad Socijalističke partije Srbije u Surdulici. Ostvarili smo značajne rezultate u poboljšanju infrastrukture, pružanju podrške građanima i podsticanju ekonomskog razvoja. Izgradili puteve, škole, renovirali bolnice, navodi Tončev.

“ Verujem da je naš uspeh temelj na kome možemo da gradimo još bolju budućnost za opštinu Surdulica. Kroz zajednički rad i delovanje, nastavićemo da težimo ka ostvarenju zajedničkih ciljeva i da unapređujemo životni standard svih građana, ističe predsednik surduličkih socijalista.”

Tončev je poručio na kraju da je njegova poruka kao čoveka koji se zalaže za bolje uslove života i građevinskog inženjera je da dogovor kuću gradi, a naša kuća je opština Surdulica, zaključio je predsednik opštinskog odbora SPS Surdulica.

Back to top button