Politika
Trending

SNS: Dovođenje nemačkog investitora zahteva pripreme, Vučić se ne bavi praznim obećanjima

Iako je Gradski odbor stranke Srbija centar SRCE još jednom neosnovanom optužbom na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prikrio njegovu neosnovanost, nazivajući svoja pitanja retoričkim, obavezni smo prema svojim glasačima i građanima Vranja da, koliko god tvrdnja bila neosnovana, na nju odgovorimo.

Niz velikih projekata u koje je Vranje uključeno, poput Čiste Srbije, renoviranja Zdravstvenog centra, 484 stana za pripadnike snaga bezbednosti, auto puta i ostalih mnogobrojnih projekata, potvrđuje činjenicu da se Aleksandar Vučić ne bavi praznim obećanjima već ozbiljnim projektima realizovanim u interesu građana Srbije i njene bolje budućnosti.

Tako će i obećanje koje je dao u januaru ove godine o dolasku nemačkog investitora i zapošljavanju 1500 ljudi biti samo još jedan ozbiljan korak napred u razvoju Vranja, a za dobrobit čitavog juga Srbije.

Građani Vranja mogu da budu bezbrižni, projekat ovih razmera zahteva ozbiljne pripreme, što je i najveća garancija da će ugledati svetlost dana.

A članovi GrO Srbija centar SRCE u Vranju, kada se već bave citatima velikog Zorana Radmilovića, neka se podsete i onog o nesvesnosti pojedinca o sopstvenoj gluposti kada se sledeći put pogledaju u ogledalo.

Navodi se u saopštenju Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Back to top button